Referenties PMO

Onder andere de volgende bedrijven en organisaties maken reeds gebruik gemaakt van onze dienstverlening.

referentie-pmospecialist-xerox

“PreCare Health ontzorgt ons bedrijf bij de uitvoering van het preventief medisch onderzoek vanaf de planning tot en met de uitvoering van de rapportage. De werkwijze van Precare wordt zowel door het bedrijf als de betrokken medewerkers als professioneel en prettig ervaren”.

Hugon Philippens EH&S Engineer Xerox Manufacturing Nederland BV

Referentie PMOspecialist.nl

“In samenwerking met onze bedrijfsarts wordt het PMO al een aantal jaren tot volle tevredenheid uitgevoerd door PreCare Health. De afspraken worden keurig nagekomen en de contacten verlopen altijd in een prettige sfeer.De rapportages zijn duidelijk en overzichtelijk.   Het PMO is bij PreCare Health in goede handen”.

Jan Renders  Hoofd P&O Geelen Beton

referentie-pmospecialist.nl

“PreCare Health heeft  in opdracht van IVEX jarenlang het PMO uitgevoerd bij een grote klant met landelijke spreiding. Dit tot grote tevredenheid van zowel IVEX, de klant als de onderzochte werknemers. Zowel de zakelijke als persoonlijke contacten met PreCare en zijn vertegenwoordiger Haico Coppis verliepen altijd in een prettige sfeer. Deze organisatie werkt gestructureerd, zorgvuldig en punctueel. Je merkt aan alles dat PreCare er op gericht is om zijn opdrachtgever (en diens klanten) tevreden te stellen”.

Marc Hamers bedrijfsarts Ivex