Waarom de PMO specialist

Maar liefst 10 redenen om PMO-specialist PreCare Health uit te nodigen voor gesprek of offerte!

 1. Wij hebben een uniek en bijzonder effectief PMO-instrument ontwikkeld voor kennisoverdracht richting de cliënt. Waarin hij of zij in een kort tijdsbestek wordt aangezet tot meer gezondheidsbewust leven en werken.
 2. We  begeleiden en plannen het PMO-onderzoek ongekend snel en vakkundig.
 3. We maken correct verzorgde en zeer complete rapportages. Volwaardige rapportages die de kwaliteit van leven en arbeid verrichten op een veel hoger platvorm brengen en het verzuim echt positief kunnen beïnvloeden.
  Waarin tevens de volledige medisch analystische gegevens en outprints van bijvoorbeeld ECG, longfuncties etc. worden verstrekt aan de cliënt t.b.v  huisarts, medisch behandelaar en eventueel bedrijfsarts.
 4. Wij geven een extra dimensie aan preventief gezondheidsbeleid en PMO in het algemeen.
 5. PreCare is als enigste in staat bedrijfsrapportages in detail samen te stellen waarin de risico- en gezondheidsfactoren met de lichamelijke conditie van werknemers gecombineerd worden in 10de en 100ste decimalen nauwkeurig!
 6. Geen saaie verslaglegging maar goeduitziende grafische rapportages weergegeven in kolommen, staafdiagrammen en tabellen die zaken vooral visueel verduidelijken.
 7. Voor de directie of het managementteam hebben we prachtige PowerPoint presentaties die gelegenheid geven voor dynamisch en succes verzekerd debat in het Nederlands, Duits of Engels.
 8. Een beproefde werkwijze wat zich op allerlei fronten heeft bewezen en absoluut meer succesvol is vergeleken met andere aanbieders.
 9. Een eerste gesprek is nooit een teleurstelling maar reden voor verdere samenwerking.
 10. Wij bieden kwaliteit en hanteren scherpe tarieven

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.